maanantai 24. toukokuuta 2010

I can see, I can still find

-
-
-
teetä maidolla ja makeutusaineella

En syönyt eilen! Enkä ajatellut tehdä sitä tänäänkään, sillä ilokseni vaaka näytti 66.9kg. Luku on järkyttävä pituiselleni ihmiselle, mutta silti se on laskenut. Saakin laskea, mietin tässä onkohan minulla painotavoitetta. Jos on, niin se on varmaan 45kg, mutta olin omasta mielestäni obeesi ala-asteikäisenä, enkä pysty muistamaan missä vaiheessa 50kg meni rikki.... Liian aikaisin. Voisin joskus avautua lapsuuteni ruokakulttuurista.

Ainakaan toistaiseksi ei ole nälkä, tai mielitekoja syödä, on huojentavaa kun ei tarvitse oksentaa. Sekä tietenkin naaman pyöreys ja verenpurkaumat alkavat kadota pikkuhilljaa. Normaalisti se on 3-5 päivää että turvotus laskee täysin normaaliksi.

En ollut eilen krapulassa, sellaista ei onneksi satu kohdalle, mutta niin väsynyt että harmikseni jätin urheilun vähemmälle. Ei hyvä, nyt on morkkis aiheesta. Tällekkään päivälle ei tule kuin yhdet harjoitukset, sekä pyöräilyä 4km. Mikä on vähän, ja tiedän sen itsekkin. Noh, tuskin huomisesta tulee sen parempaa, kuitenkin pyörämatka on 8km, eli tyhjää parempi, voi olla että huomiselle olisi myös töitä. Pieniä huoltoremppoja jossain, tulee oltua pihalla ja tehtyä jotain jatkuvasti.

Suosittelen muuten kaikille twiningsin Indian Chai-teetä. Mausteiset ruuat ja juomat pitävät hyvin nälkää, ja mikä parasta, tuo on aidosti hyvän makuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti